Nejnovější recenze ze sekce Operační systémy
ok
Funguje přesně tak, jak je uvedeno na eshopu
Poněkud komplikovaná instalace, nebylo ISO, posloužil UDF. Jinak velmi pěkné.
Asi nejkontroverznější verze Windows os dob Win95.
- Fungující licence
- Rychlost dodání
- Návody k aktivacím
- Sekce ke stažení
- Návody k instalacím
U Výhodný Software nakupiji poměrně dlouho a pravidelně. Zatím se mi nestalo, že by u nich byl nějaký problém, něco nešlo, nebylo možné atd. Za mě jedna z mála firem v týhle republice, co dělá práci poctivě a s lidskou péčí.
lepší než w10
Funkční a rychle dodaný produkt, výborný návod obchodu na instalaci a aktivaci. Všem doporučuji.
- Přesto, že se jedná o druhotnou licenci a měl jsem obavy při aktualizaci, proběhlo vše na první pokus. Jsem spokojený a doporučuji všem. Ušetří se tímto nemalé peníze.
neznám
Nejhorší verze Windows, co svět viděl. Bohužel desítky budou out.
- spokojenost
- vše ok
licence dorazila zhruba za 15min,trochu jsem se pral s aktivací ale obchod má perfektně popsáno jak aktivovat popřípadě je třeba zavolat a určitě poradí po telefonu.Takže super
- Bylo to rozšíření mého stávajícího produktu.
Tento operační systém mám již dva roky na svém notebooku a jsem s ním spokojený. Mohu ho doporučit i ostatním uživatelům.
Je to celkem dobrý.
Microsoft Windows 11 Pro CZ 64Bit OEM licence, FQC-10525, druhotná licence
Přidáno: 12. listopadu 2024
(naposledy upraveno 12. listopadu 2024)
Zakoupeno v Výhodný Software
Instalace nebyla snadná, ale e-shop nabízí několik užitečných návodů a pomůcek. K tomu jsem trochu pogooglil a nakonec vše funguje správně.
- Licenční klíč fungoval
- parádní cena o oficiální verze
.. je mě 75 a dle stručného návodu jsem si to nainstaloval sám
Microsoft Windows 10 Pro SK 64Bit OEM licencia, DVD, FQC-08911, druhotná licencia
Přidáno: 14. října 2024
(naposledy upraveno 14. října 2024)
Zakoupeno v Výhodný Software
bez pošškovnho
- rychlost dodání
- Rychlost spolupráce a ochota poradit
Zobrazuji 21 - 40 ze 373 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...19 Další »